Logo van Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf

ANTISLIP

Gladde, onvoldoende antislipvloeren van een galerij-, balkon- en/of wandeldek is een probleem dat in de praktijk nogal eens voorkomt. Dit kan tot situaties leiden waardoor er ongelukken gebeuren. Bovendien worden galerijen vaak als vluchtweg gezien en dienen dan aan de hiervoor geldende eisen, zoals voldoende antislip, te voldoen. Ook bij een parkeergarage behoort het dak, de hellingbaan en de binnenvloer een bepaalde stroefheid te bezitten. Of het nu een privé terrein of openbare ruimte betreft, maakt hierbij geen verschil. Bij beide situaties behoort de ondergrond voldoende antislip te zijn.

Als beheerder en/of eigenaar kunt u bij calamiteiten aansprakelijk worden gesteld indien een vluchtweg of openbare ruimte niet aan de eisen voldoet. U moet er toch niet aan denken dat er ongelukken gebeuren door een slechte antislipvloer? De gevolgen zijn niet alleen vervelend voor diegene die het overkomt, maar ook voor u als beheerde en/of eigenaar.

Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf kan hier uitkomst bieden! 

ANTISLIPVLOER GALERIJEN VVE DORDRECHT

Een seniorencomplex met een gladde galerijvloer is niet erg handig zou je zeggen. Hoewel de hulpdiensten de weg naar dit complex kennen, wil je graag voorkomen dat ze er  daadwerkelijk naar toe moeten, toch? En dat kan door de galerijen weer voldoende stroef te maken door middel van het aanbrengen van een coatingsysteem. De toplaag van dit coatingsysteem is ruw gemaakt door de korrelinstrooilaag. Zelfs bij regen en waterbelasting blijft de galerij voldoende antislip. De vastgoedbeheerder en de bewoners zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

LOCATIE

Dordrecht

DATUM

22 september 2017

OPDRACHTGEVER

Verwey Vastgoed

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Afdichting Antislip Triflex Vloercoating
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk merkenbouwers