Logo van Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf

ANTISLIP

Gladde, onvoldoende antislipvloeren van een galerij-, balkon- en/of wandeldek is een probleem dat in de praktijk nogal eens voorkomt. Dit kan tot situaties leiden waardoor er ongelukken gebeuren. Bovendien worden galerijen vaak als vluchtweg gezien en dienen dan aan de hiervoor geldende eisen, zoals voldoende antislip, te voldoen. Ook bij een parkeergarage behoort het dak, de hellingbaan en de binnenvloer een bepaalde stroefheid te bezitten. Of het nu een privé terrein of openbare ruimte betreft, maakt hierbij geen verschil. Bij beide situaties behoort de ondergrond voldoende antislip te zijn.

Als beheerder en/of eigenaar kunt u bij calamiteiten aansprakelijk worden gesteld indien een vluchtweg of openbare ruimte niet aan de eisen voldoet. U moet er toch niet aan denken dat er ongelukken gebeuren door een slechte antislipvloer? De gevolgen zijn niet alleen vervelend voor diegene die het overkomt, maar ook voor u als beheerde en/of eigenaar.

Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf kan hier uitkomst bieden! 

PARKEERGARAGE "DE BLAAK8

Onder het iconische gebouw "Blaak 8" in Rotterdam hebben wij, in slechts één dag en één avond, de entreezone van de parkeergarage voorzien van een Triflex Deckfloor systeem. De vloer is nu beter beschermd en voorzien van een antislip-laag. Tevens heeft de entree hierdoor weer een frisse look gekregen!
 

LOCATIE

Rotterdam

DATUM

30 mei 2023

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Antislip Triflex Vloercoating
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk merkenbouwers