Logo van Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf

AFDICHTING

Afdichtings- en/of lekkageproblemen bij constructies van galerijen, balkons, wandeldekken en parkeergarages zoals vloeren, dilataties,voegen etc, worden door Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf verholpen. Tevens worden moeilijk af te dichten details van "platte" daken, staaldaken en staalkolommen, duurzaam afgedicht met onze hiervoor speciaal ontwikkelde voegsystemen en kunstharsen. Verder dichten wij wanden en vloeren af door middel van injecteren, kitten en impregneren.

Dakafdichting:

Afdichting van daken met complexe details zijn geen probleem voor het Triflex ProDetail systeem. Dit vloeibaar aan te brengen kunstharssysteem, op basis van zeer snel uithardende PMMA harsen, biedt veelal uitkomst. Kritische afdichtingen zoals randen, balustervoeten, afvoeren, metalen opstanden e.d. worden naadloos in het daksysteem opgenomen. Het systeem hecht zonder knelstrippen op beton en andere opstanden. Vele kilometers rand- en detailwerk zijn reeds door ons uitgevoerd. 

Kunststofstroken:

Dit, door toepassing van een vloeibaar, flexibelblijvend en met vliesinlage gewapend kunstharssysteem, welke in drie lagen nat-in-nat wordt aangebracht. De toepassing van deze stroken vindt plaats over de voegen in of op parkeergarages, galerijplaten, brugdekken en op andere plaatsen waar zich voegovergangen bevinden. Ook voor toepassing van diverse aansluitingen, zoals bij betonopstanden, metaalconstructies, glazenwassersrail, dakdoorvoeren, etc.

Injecteren:

Bij injecteren worden vooraf gaten geboord in de beton- en/of gevelconstructies, waar vervolgens injectiepluggen worden aangebracht. Via deze pluggen en de geboorde gaten, wordt onder hoge druk de injectiehars in de scheuren geperst, waardoor een constructieve en waterdichte afdichting wordt gemaakt. De toepassing hiervan vindt plaats in betonwanden- en vloeren, als ook in gevels.

Kitten:

Eventuele oude kitvoegen worden verwijderd en de hechtvlakken worden zorgvuldig gereinigd. Hierna worden nieuwe rugvullingen aangebracht, de hechtvlakken geprimerd en de kitvoegen aangebracht in diverse kleuren. De toepassing vindt plaats in dilataties en kleinere voegen.

Impregneren:

Het oppervlak wordt, indien nodig, onder hoge(water)druk gereinigd en na droging wordt het impregneermiddeld onder lage druk, vol en zat, aangebracht op de te behandelen oppervlakken, zoals betonwanden en muurwerk.

ANTISLIPVLOER GALERIJEN VVE DORDRECHT

Een seniorencomplex met een gladde galerijvloer is niet erg handig zou je zeggen. Hoewel de hulpdiensten de weg naar dit complex kennen, wil je graag voorkomen dat ze er  daadwerkelijk naar toe moeten, toch? En dat kan door de galerijen weer voldoende stroef te maken door middel van het aanbrengen van een coatingsysteem. De toplaag van dit coatingsysteem is ruw gemaakt door de korrelinstrooilaag. Zelfs bij regen en waterbelasting blijft de galerij voldoende antislip. De vastgoedbeheerder en de bewoners zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

LOCATIE

Dordrecht

DATUM

22 september 2017

OPDRACHTGEVER

Verwey Vastgoed

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Afdichting Antislip Triflex Vloercoating
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk merkenbouwers