Logo van Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf

VLOERCOATING

Coatingvloeren en gietvloeren aanbrengen is een specialiteit die Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf dagelijks uitvoert. Afhankelijk van diverse criteria wordt het toe te passen coatingsysteem vastgesteld. Hierbij is onder andere belangrijk of het om een binnen-of buitenvloer gaat, aan welke belastbaarheid de vloer moet voldoen, voorwaarden met betrekking tot antislip/stroefheid, etc. Tevens is er de keuze uit zeer snel uithardende systemen, welke na een half uur al beloopbaar zijn, tot traag uithardende systemen, die na enkele dagen weer belastbaar zijn.

Voorafgaand aan de applicatie wordt de ondergrond kritisch beoordeeld, omdat dit de belangrijkste component is voor het garanderen van het gewenste eindresultaat. De voorbehandelingen, zoals stofarm straalwerk, schuurwerk, afschotherstel, vloerreparaties, aanbrengen van dilatatievoegen etc. komen aan bod tijdens de beoordeling van de ondergrond en zullen met u worden beproken.

Na het uitvoeren van deze voorbereidende werkzaamheden wordt het gekozen vloersysteem aangebracht. Uiteraard geheel volgens voorschriften van de betreffende kunststof-leverancier. De kunststofvloeren kunnen als coating, gietvloer en als troffelvloer worden aangebracht op de hiervoor geschikte onderlagen.

Kunststofvloeren kunnen glanzend, mat of antislip (stroef) worden afgewerkt, waarbij een scala van kleuren (met of zonder vlokken of cementlook) mogelijk is en worden veelal toegepast op bestaande of nieuwe betonvloeren in werkplaatsen, bedrijven, winkels, (parkeer)garages, op balkons, galerijen en speelterreinen en als buitenvloeren op asfalt, zoals rotondes, zebra's, pijlen, markeringen en suggestiestroken.

PARKEERKELDER EN HELLINGBAAN WONING RIJSSEN

In opdracht van Voortman Design & Build hebben we een gietvloer van Arturo Flooring NL aangebracht in de parkeerkelder van deze woning. De hellingbaan is afgewerkt met het Deckfloorsysteem van Triflex. Hierdoor biedt de hellingbaan voldoende grip bij natte en gladde weersomstandigheden. 

#Triflex #antislipvloer #Arturo #hellingbaan #vloercoating 

 

LOCATIE

Rijssen

DATUM

12 maart 2024

OPDRACHTGEVER

Voortman Destign & Build

TOEGEPASTE BEDRIJFSACTIVITEITEN

Antislip Triflex Vloercoating
Ontwerp en realisatie van deze website door: Bandwerk merkenbouwers